vineri, 3 decembrie 2010

Cum e sa ai blog

Azi mi-am pus text pe toate pozele de pana acum (nu am Photoshop, asa ca a trebuit sa improvizez cu Add text de la ACDSee) fiindca n-as vrea sa ii vad mutrita Evei la cine stie ce concurs de pitici, inscrisa de vreun “parinte” de ocazie. Nu o sa-mi ilustrez posturile de pe blog cu poze luate de pe Google, fiindca nu vreau. Prin urmare, toate pozele puse aici sunt facute de mine (si cateodata de tati) si or sa aiba cate-un © pe ele intr-unul din locurile esentiale.

Ma intreb mai rar, mai des, de ce mi-am facut blog si daca nu spun prea multe despre mine pe el, ce rost are, la ce-mi foloseste mie asta si la ce va foloseste voua sa cititi asa ceva.

Pornisem cu ideea sa-mi fac blog de mamica. Sa povestesc cum ma joc cu Eva, ce ii mai dau de mancare, cat o (mai) alaptez si de cate ori sughita/stranuta pe zi.  Dar intre timp m-am cam razgandit. Motivul principal este ca eu chiar cred ca fiecare parinte isi creste copilul dupa cum doreste/stie/poate si ca nu exista o singura cale buna de urmat. Nu vreau sa ma erijez in model pentru nimeni, pentru ca as cadea in ridicol.

Pe de alta parte, fiindca nu mi-am ales nicio nisa de pe www, n-o sa-i pot indeplini visul lui tati, care e acesta! Glumesc, ca de obicei. Pentru cine nu stie, sunt in zodia Pesti. Nu le am cu horoscopul, cu zodiile, cu ascendentul si cu trigoanele, dar in proportie de 80-90%, descrierea de la Pesti imi corespunde. Cati Pesti care se pricep sa faca bani or fi pe lumea asta? E o intrebare retorica, desigur.

Asadar, nu mi-am facut blog in speranta ca o sa-l monetizez vreodata. Sunt tentata sa spun ca mi-am facut blog din dorinta de comunicare, pur si simplu. E si asta o explicatie.

E misto sa ai blog.Vorbesti singur si ai impresia ca te asculta si te intelege o gramada de lume.

///Ma enerveaza ca, dupa ce scriu cate-un post, mereu imi dau seama ca mai aveam de zis aia si aia si aia! Stiu ca pot sa scriu later-edit-uri, dar deja am impresia ca am abuzat de ele. Aproape toate posturile mele au, daca nu cate-un later edit, macar cate-un P.S. Aici am preferat sa pun ///

7 comentarii:

  1. bine punctat: "E misto sa ai blog.Vorbesti singur si ai impresia ca te asculta si te intelege o gramada de lume".

    RăspundețiȘtergere
  2. @Miruna: mie, deocamdata, imi place sa am blog. scriu pe el tot felul de pareri si idei pe care nu mi le-a cerut nimeni si pe care altfel nu le-ar fi aflat nimeni in afara de prieteni&familie. am inceput sa ma simt mai importanta decat sunt in realitate. :)) unul dintre hobby-urile mele e autoironia. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. "E misto sa ai blog.Vorbesti singur si ai impresia ca te asculta si te intelege o gramada de lume."

    Are you for real? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti raspund la intrebare, da. :)

    De ce n-oi fi pus spatiu dupa punct? Dar acum e prea tarziu sa modific!

    RăspundețiȘtergere
  5. da' ia stai asa, de ce n-as fi "for real"? daca ai o opinie diferita, zi-mi-o! zi zi zi! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ah, vrei să te laud :D păi aşa-mi sună că eşti ireal de realistă...

    RăspundețiȘtergere
  7. nu m-asteptam la o lauda, sa-ti spun drept! :D dar e bine primita.

    RăspundețiȘtergere