miercuri, 10 noiembrie 2010

O lectie de generozitate si cateva "evil intentions"

Mi-am propus sa scriu cate un articol pe zi pe blog. Pe ideea ca, daca tot mi-am facut blog, nu vreau sa ramana unul anonim, esuat pe malul blogosferei, sa ma citeasca mama, Liviu si Codruta.

Deocamdata ma citesc cativa prieteni, colegii de la munca si cei de pe Facebook. CARE NU AU COPII – deci nu ii intereseaza retetele mele de bebelusi sau daca am sau nu celulita – who the fuck cares about that – not even me anymore! :))

Asadar, blogul era/este gandit ca fiind pentru mamici si despre bebelusi. Ar fi trebuit sa am mamici din toate colturile lumii care sa imi spuna “vai, ce copil frumos ai!”, “zi-ne mai mult despre ce mancaruri ii mai faci Evei”, “tu cu ce creme o dai seara dupa baitza” si alte lucrusoare din astea bebelusicioase.

 Dar, in afara de Joe, mami de Ozzy, si Liviu, cu care impart acelasi copil, nu cred ca mai am cititori-parinti. De ce? De ce? De ce?

Primul motiv ar fi ca “n-am fost cuminte” si mi-a trebuit sa fac copil atat de tanara. Sa stiti ca n-a fost cu intentie: pana acum doi ani, ma hlizeam cu prietenele mele si le ziceam ca tare mult imi plac copiii si ca abia astept sa ma joc cu ai lor, fiindca eu n-am de gand sa fac vreunul prea curand. Daca mai asteptam cativa ani, n-as mai fi fost, poate, prima dintre colegele de generala, liceu si facultate. Si as fi avut mamici care sa imi citeasca blogul si cu care sa schimb impresii!

Al doilea motiv este ca Google inca nu si-a dat seama cat de importante sunt sfaturile mele date de la inaltimea celor 1,53 m si experienta mea de o viata intinsa pe 23 de ani. Si chiar daca am citit din 10 in 50 de pagini “SEO for dummies”, si chiar daca l-am rugat pe Liviu sa mai bage cate-un artificiu in html, Google tot nu m-a indexat.

Si cum nu-mi place sa stau sa ma plang degeaba, fie si pe blog, m-am gandit la o solutie.

O sa scriu niste articole foarte convingatoare despre cat de bine e sa faci sex neprotejat, despre cat de periculoase sunt prezervativele si anticonceptionalele si o sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura: 1. prietenele mele or sa ramana gravide cat de curand si 2. o sa ma bage si pe mine Google in seama. Ha!

PS. Ca sa vedeti cat de generoasa sunt, eu am linkuit Google! :))

5 comentarii:

  1. Well, blogurile despre copii sunt de fapt o reclama la sex neprotejat, metoda calendarului si alte alea...iar piureul de conopida de citeva luni mai tirziu ar trebui sa fie mai cautat decit nu stiu ce afrodisiac...dar google nu stie subtilitati din astea. Sa vada el cind o sa ramina insarcinat pe cine o sa aprecieze cel mai mult cu indexul lui cu tot! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Hai ca ai reusit sa ma amuzi teribil inca o data! Zau daca n-ai merita sa-i fac o prietena de joaca Evei, dar stii tu... In orice caz, ca viitor (sper) doctor de mamici, am sa stau EU cu indexul pe tine (app de sexul neprotejat:D ). Desigur, intre timp sper sa mi se alature si printisorul mofturos pe nume Gogul.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Joe: :D si totusi, vreau sa fiu prietena cu google! :))

    Uhm... Cdr, ca-ntre fete: cu tine nu (mai) stau de vorba despre sexul neprotejat! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. te citesc cu mare drag violeta. habar nu aveam cat eram colege de facultate ca ai un asemenea umor si vioiciune epica ;) cred ca rolul de mama te-a pus si mai mult in valoare. sa tii seama deci ca inca o pereche de ochi (neincrezatori in ofertele maternitatii dar care apreciaza minunea traita de altii) te urmaresc aici pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Miruna... nu-mi vine sa cred ca vine de la tine un asemenea comentariu. despre umorul meu, intotdeauna l-am considerat cam dubios. dar de cand sunt in concediu cu bebe, ma plictisisem sa ma hlizesc numai eu la toate ideile tampite care-mi veneau. ce-i drept, si acum tot singura ma hlizesc, in spatele monitorului, dar parca e ceva mai bine. te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere